Kom i form med gymträning!

Gym i Sverige

Många människor besöker ett gym för att tillexempel gå ner i vikt eller bara för att de vill komma i form. Det finns så klart olika typer av gymföretag och de alla har lite olika inriktningar och vi skall titta på några av de största, som även finns på olika orter i Sverige. Det alla har gemensamt är att du måste betala för att träna där och utnyttja deras tjänster och utrustningar, och priserna skiljer mellan de olika beroende på vilken typ av träning som du vill utföra och då pratar vi om att köpa ett gymkort.

Gymföretaget Actic gym är en friskvårdskedja och erbjuder träning på ca 135 anläggningar runt om i Svergie och Europa.

I Stockholmsområdet så hittar vi ett populärt starkt företag vid namnet Balance gym.

Ett namn som du inte kan ha missat är Friskis & Svettis som har anläggningar i nästan alla större orter runt om i Sverige.

Till sist så har vi SATS gym som finns utspridda över hela Sverige och även på andra platser utomlands.

Spinningcykel Sporttema

De 4 gymföretagen som vi har tagit upp här några av de bästa och mest välrenommerade och bygger på personers verkliga erfarenheter. Tänk dock på att de som har tillgång till flera olika anläggningar på en ort, kan det vara bra att jämföra dem genom att besöka några stycken innan du bestämmer dig för vad som passar bäst för dig. Det kan vara saker som personkemi eller bara en känsla som spelar in för att du skall välja det gymföretag som ligger nära din arbetsplats istället för gymmet nära hemmet. Det viktigaste sedan är att du kommer igång med din träning och om allt går bra så kommer du att fortsätta med din träning på ditt gym under lång tid.